Filtrar esdeveniments
Mes anteriorJuny
DlDtDcDjDvDsDg
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Triar per tipus d'acte Obrir/tancar filtre
Tipus d'actes
Triar per serveis Obrir/tancar filtre
Serveis
Anar a una data Obrir/tancar filtre
Data



Agenda
 
CompartirComparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
DIJOUS
19
NOVEMBRE
2020
19:00 h
Tertúlia amb Joan Vives, músic i divulgador musical, i Kiev Portella, piano.
"Beethoven i el piano, 250 anys (1770-1800)"

ACTIVITAT EN FORMAT VIRTUAL
Lloc Per accedir a l'emissió s'haurà d'adquirir l'entrada gratuïta a https://alella.koobin.cat/.
Organitza Ajuntament d'Alella
Preu Gratuït
Tipus d'acte Tertúlies
Joan Vives

Considerat l'últim gran representant del classicisme vienès o escola de Viena, Beethoven va aconseguir fer transcendir la música del romanticisme, motivant-ne la influència en una diversitat d'obres musicals al llarg del segle xix. El seu art es va expressar en nombrosos gèneres i, tot i que les simfonies van ser la font principal de la seva popularitat internacional, el seu impacte va resultar ser sobretot significatiu en les obres per a piano i música de cambra. 

En aquesta ocasió el gran divulgador musical Joan Vives ens oferirà una conferència d'aproximadament hora i mitja on, a través de la música de Beethoven interpretada per Kiev Portella al piano, ens farà viatjar a les profunditats de la vida del compositor, explicant detalls de la seva vida i anècdotes desconegudes per molts. És una gran oportunitat per gaudir de la música del compositor així com aprendre d'una manera molt amena i divertida detalls de la seva vida i obra. 

Per accedir a l'emissió s'haurà d'adquirir l'entrada gratuïta a https://alella.koobin.cat/. Previ a  l'activitat  es rebrà per correu electrònic un enllaç per accedir-hi.

Les persones que han comprat entrades per els espectacles rebran la devolució (en un termini indeterminat). El procediment serà el següent:

Si ha adquirit les entrades a l'Oficina de Turisme, la devolució es realitzarà al mateix número de compte bancari que tingués associat la targeta per la qual es va realitzar la compra.
Si ha adquirit les entrades a través de la nostra plataforma alella.koobin.cat, la devolució es realitzarà al mateix compte on es va realitzar el pagament.
Totes les persones que ja havien comprat l'entrada, rebran l'enllaç, sense necessitat d'adquirir l'entrada gratuïta, per accedir a l'emissió del concert que es celebrarà el dia i hora prevista de l'acte.

Pujar al principi de la pàgina