Notícies
Publicat el 10 de setembre de 202010.09.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Associació per la Defensa dels Animals i la Natura d'Alella presenta el seu informe anual
ADANA

L'Ajuntament disposa, a l'entorn de Can Magarola, d'un centre d'acollida per al refugi i protecció dels animals de companyia abandonats al municipi. La gestió del centre d'acollida d'animals municipal està confiada a l'Associació per la Defensa dels Animals i la Natura d'Alella (ADANA). Aquesta associació, d'acord amb el seu informe anual, amb l'ajut de les aportacions econòmiques dels socis i sòcies, la subvenció atorgada per l'Ajuntament i les recaptacions organitzades per l'entitat, com ara el Mercat de Puces Solidari concerts o rifes, al llarg del darrer any, ha dut a terme les accions següents:

  • Recollides: 39 de gossos/es i 42 gats/es 
  • Adopcions: 24 de gossos/es i 22 gats/es
  • Localitzacions i retorns a les persones propietàries: 9 gossos/es i 1 gat/a  
  • Esterilitzacions: 128 gats/es i 23 gossos/es

En els darrers dies ADANA ha recollit fins a 7 cadells de gossos i gats abandonats al costat de contenidors del poble. Cal recordar que l'abandonament d'un animal de companyia està prohibit i està sancionat amb un mínim de 2.000 € d'acord amb la Llei de protecció d'animals.

L'Ajuntament d'Alella i ADANA volen agrair a la ciutadania el seu suport a la tasca de l'associació per contribuir al benestar dels animals del nostre municipi. L'entitat funciona gràcies al suport de les persones associades que hi fan aportacions econòmiques, de la subvenció per la col·laboració amb l'Ajuntament en la gestió de la gossera, de la gatera i de les colònies de gats, i de les persones voluntàries en l'esforç comú de protegir els animals indefensos que es mereixen una segona oportunitat.

Així mateix, l'Ajuntament vol agrair la tasca que fa ADANA i tot el seu voluntariat en la gestió d'aquest servei públic.

Pujar al principi de la pàgina