X
Emergència sequera
Notícies
Publicat el 3 de setembre de 202003.09.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Oberta la matriculació al Centre de Formació d'Adults-Espai Actiu per al curs 2020-2021
Escola d'Adults

Des del dimecres 2 de setembre ja es pot formalitzar la matrícula als cursos del Centre de Formació d'Adults-Espai Actiu d'Alella adreçats a persones majors d'edat prioritàriament de forma telemàtica.

El CFA d'Adults-Espai Actiu és un centre públic amb més de 18 anys de trajectòria que ofereix l'oportunitat de seguir formant-se i que atén la diversitat i les necessitats formatives de l'alumnat a través d'una atenció i un seguiment molt personalitzats. A més, el centre cada vegada més integra les noves tecnologies en els ensenyaments.

Es caracteritza per l'atenció individualitzada a les persones que s'hi adrecen. Cada persona parteix dels propis coneixements i aptituds per continuar la formació en les àrees de coneixement desitjades. El centre ha integrat les noves tecnologies en els ensenyaments i l'alumnat aprèn a usar-les de forma pràctica.

Manté els cursos de preparació per a l'obtenció dels certificats de català C1 i C2, els cursos oficials d'anglès del nivell inicial o bàsic i els de preparació per a les proves a la universitat per a majors de 25 i 45 anys. També s'ofereixen els cursos trimestrals d'anglès conversa i català i castellà inicial. A més, el Centre de Formació d'Adults-Espai Actiu, dona suport a l'Institut Obert de Catalunya (IOC) en el programa de Graduat d'Educació Secundària (GES), atenent consultes relacionades amb aquests estudis a través d'un professor i posant a l'abast de l'alumnat ordinadors per accedir lliurement al Campus Virtual de l'IOC. Aquest recurs és gratuït i estarà disponible 8 hores a la setmana en horari de matí i tarda.

Les classes començaran el 21 de setembre i s'ha previst una reunió d'inici de curs el dia 17 de setembre a les 19 h a les Antigues Escoles Fabra.

L'oferta formativa del CFA-Espai Actiu està subjecta a l'evolució de la crisi de la Covid-19 i als requeriments de les autoritats que es vagin incorporant al respecte de la crisi sanitària.

Més informació en aquesta adreça i en el tríptic adjunt.

Tríptic CFA

Tríptic CFA

Fitxer: Triptic_CFA_Alella___Espai_Actiu_2020.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 150.59 kB

Pujar al principi de la pàgina