X
Procés de participació de la diagnosi de la Festa Major
Obert el termini per inscriure's al Concurs d'Aparadors de la 46a Festa de la Verema
2D4 1r premi

*Primer premi del concurs del 2019: 2D4.

L'Ajuntament d'Alella convoca un any més el Concurs d'Aparadors per promocionar el comerç sedentari del municipi i per potenciar la sensibilització de la població en el patrimoni cultural i paisatgístic a l'entorn  del món del vi local. Per aquesta raó, el concurs es realitza dins del marc de la Festa de la Verema.

El comerç local celebra la Festa de la Verema guarnint els seus aparadors per a l'ocasió. Els comerços que participen en el Concurs d'Aparadors hi han de posar imaginació i creativitat per portar l'esperit de la verema al seu establiment. Hi ha tres premis atorgats per un jurat i un premi popular que decideixen els ciutadans i les ciutadanes a través del seu vot. Les persones que vulguin votar per decidir el premi popular al millor aparador, primer han de participar en el joc de la paraula secreta.

Les inscripcions es poden fer del 28 de juliol a l'11 d'agost emplenant aquest FORMULARI.

El termini d'exposició dels aparadors serà, com a mínim, del 2 al 13 de setembre de 2020, ambdós inclosos. El jurat realitzarà la visita als comerços dins del mateix període d'exposició. El veredicte del jurat i de la votació popular es farà públic el 18 de setembre a la web de l'Ajuntament. El lliurament de diplomes als comerços guanyadors es farà a finals de setembre. Aquí podeu consultar les BASES DEL CONCURS.

Publicat el 28 de juliol de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Plaça de l'Ajuntament, 1, 08328 Alella
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28
alella.ajuntament@alella.cat
NIF. P0800300F
Logo SICTED
Turisme Catalunya
Logo DIBA
Costa Barcelona Maresme
Logo Consell Regulador DO Alella
Enoturisme Alella
Pujar al principi de la pàgina