Notícies
Publicat el 15 de juliol de 202015.07.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Les entrades per a les activitats de la Festa Major es podran aconseguir a partir del dia 18
Correfoc

Des del dissabte dia 18 es podran aconseguir les localitats per accedir a les diferents activitats de la Festa Major de Sant Feliu. Un 60% de les entrades estaran disponibles de manera presencial, només per a residents d'Alella, a l'Oficina de Turisme amb el següent horari: dissabte de 10 a 14.30 h i de 15.30 a 17.30, diumenge, dimarts, dimecres i dijous de 10 a 14.30 h i divendres de 10 a 14.30 i de 15.30 a 17.30 hores. Aquelles persones que les vulguin obtenir 'on line' ho hauran de fer a la plataforma Entràpolis.

A partir del 23 de juliol s'obrirà la distribució 'on line' per a totes les localitats que quedin disponibles. Es podran retirar 10 entrades màxim per persona de cada acte, menys les entrades per a activitats infantils, que només podran ser dues per acte (un infant més un adult).

Cal recordar que en l'edició d'enguany de la Festa Major serà necessari complir en tot moment les indicacions de les autoritats sanitàries. Per això farà falta tenir en compte:

· L'organització s'adaptarà a la normativa que sigui d'aplicació en el moment de la festa.

· Per tal d'organitzar millor l'assistència, cal reservar les entrades de totes les activitats.

· Obligatori ús de mascareta.

· Es prega puntualitat i paciència.

· A tots el espais cal mantenir una distància de seguretat entre persones de 1,5 metres.

· En tots els actes i activitats, caldrà seguir les indicacions de l'organització, dels vigilants i dels cartells informatius.

· Cal estar atents a les plataformes de l'Ajuntament, en cas que sigui necessari, a canvis d'horaris, d'espais i fins i tot a possibles cancel·lacions d'alguns actes.

· Serà necessari arribar als espais de representació amb un mínim de 30 minuts d'antelació per facilitar l'entrada esglaonada. 

· Es recomana portar l'entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper.

· Tots els actes són gratuïts.

Cinema a la fresca, el poble ha parlat

Les pel·lícules escollides per la ciutadania a través d'aquesta pàgina web per a les projeccions de cinema a a la fresca del dijous dia 30 de juliol a l'Institut han estat 'Hotel Transilvània 3', pel que fa a la sessió infantil, i 'Déu meu, però què t'hem fet?' (la primera de la sèrie i no la segona, disculpeu l'error), per a l'adreçada als adults. 

Com en tots els actes de la Festa Major, caldrà reservar les localitats i complr totes les normes de seguretat establertes. 

Pujar al principi de la pàgina