X
Avis serveis AOC
Notícies
Publicat el 16 de juliol de 202016.07.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
12è Concurs fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral
Copncurs fotogràfic Serralada de Marina

Ha estat convocat de nou el Concurs fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral, que organitza la Diputació de Barcelona. Com en l'edició anterior, s'han establert dues categories, una per al públic en general, i una altra per a nens i nenes fins a 14 anys.

El tema d'aquesta dotzena convocatòria és: La vida secreta del Parc. Les fotografies han de ser realitzades dins l'àmbit del Parc i es poden presentar fins un màxim de 4 fotografies per autor, que hauran de ser inèdites, fins les 23:55 h del dia 15 d'octubre de 2020. Totes les imatges s'han d'acompanyar d'un formulari de participació que podeu trobar a la web del Parc.

Les imatges que es presentin poden ser capturades mitjançant càmera digital o dispositiu mòbil i s'admetrà qualsevol tractament digital.

Les fotografies han de ser realitzades dins l’àmbit del Parc de la Serralada Litoral, tenint en compte la legislació d'aplicació en els Espais Naturals amb especial atenció al Decret 148/1992, de 9 de juny, sobre activitats fotogràfiques, científiques i esportives que poden afectar les espècies de la fauna salvatge.

Les fotografies hauran de ser inèdites, sense haver estat mai presentades ni premiades en cap altre concurs, ni en edicions anteriors del Concurs fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral.

Les imatges han de ser en format JPG amb un màxim de 1024 píxels en sentit horitzontal i 768 píxels en sentit vertical, amb una resolució de 72 dpi (en cas de premi es demanarà una versió de 300 dpi, si fos necessari).

El concurs compta amb la col•laboració de la Federació Catalana de Fotografia. Consulteu tota la informació a http://parcs.diba.cat/web/litoral/concurs-fotos i feu arribar les vostres fotografies a p.slitoral@diba.cat.

Els premis per a la categoria de públic en general són els següents:

1r premi: Medalla d'or de la FCF i estada d'un cap de setmana per a dues persones, en règim de pensió completa, en una casa rural dins l’àmbit del Parc.
2n premi: Medalla de plata de la FCF i àpat per a dues persones en un dels restaurants dins l’àmbit del Parc.
3rpremi: Medalla de bronze de la FCF i cistella de productes agroalimentaris procedents de productors dins l'ambit del Parc.
Premi del públic: Cistella de productes agroalimentaris procedents de productors dins l’àmbit del Parc.

I pel que fa a la categoria infantil, 1r i únic premi: Medalla d'or de la FCF i xec regal de la botiga Abacus per valor de 50 €.

A banda d'aquests 5 premis, el jurat escollirà 10 fotografies més que, juntament amb les guanyadores, formaran part del calendari del Parc 2021 i d'una mostra fotogràfica itinerant que s'exposarà a les diferents biblioteques dins l’àmbit del Parc de la Serralada Litoral que participen al programa "Parcs i biblioteques... naturalment!".

Pujar al principi de la pàgina