Notícies
Publicat el 30 de juny de 202030.06.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Es reprèn l'activitat presencial a l'Ajuntament
ajuntament

Des del dilluns dia 29 de juny s'ha reprès l'activitat presencial en aquells departaments de l'Ajuntament que no havien estat considerats essencials quan es va iniciar el confinament a causa de la pandèmia de la Covid-19. El personal es va reincorporant als seus llocs de treball de manera gradual, amb un sistema de torns que permet que a la majoria de regidories hi hagi sempre una persona, per bé que seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries es manté la simultaneïtat de l'activitat presencial i la telemàtica.

L'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) continua centralitzant les demandes de la ciutadania amb cita prèvia a través del telèfon 93 555 23 39 (de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h.) o a l'adreça de correu alella.oac@alella.cat

Es mantenen les restriccions per accedir a l'edifici de l'Ajuntament, si bé s'han habilitat els espais de reunió presencial per als casos en què aquesta esdevingui imprescindible. Amb tot, es continua recomamant prioritzar en tot moment la via telemàtica a l'hora d'interactuar amb les diferents regidories i serveis del Consistori. 

 

Pujar al principi de la pàgina