Notícies
Publicat el 18 de juny de 202018.06.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Servei d'evacuació en cas d'emergència
Emergències

Des de l'Ajuntament es vol fer un recordatori a totes aquelles persones que no s'hagin inscrit al servei d'evacuació especial en cas d'emergència que poden fer-ho omplint aquest formulari. Només hi han d'incloure les dades personals i la situació que els fa susceptibles de necessitar ajuda. 

En el marc del pla d'emergències per incendis (o altres catàstrofes), la Regidoria de Serveis a les Persones ha elaborat un llistat d'evacuacions especials. Està enfocat a gent gran o altres persones que tinguin algun problema de mobilitat, dependència, etc.  Davant la possible emergència, la policia i els serveis d'urgència disposaran d'aquest llistat i d'aquesta manera segur que passaran pel domicili si s'ha de portar a terme alguna evacuació.

D'altra banda, s'ha considerat oportú completar aquest llistat amb el que s'ha estat fent servir durant l'emergència sanitària, que està format per les persones que disposen de Teleassistència Domiciliària i diferents casos de seguiment de Serveis Socials. Actualment s'està treballant aquest llistat per tenir-lo desagregat per zones i urbanitzacions i també es farà arribar a la policia i als serveis d'emergència.

Pujar al principi de la pàgina