Notícies
Publicat el 28 de maig de 202028.05.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'OAC reobre presencialment amb restriccions a partir del dimarts 2 de juny
OAC

Tot i que a causa de la pandèmia de la Covid-19 continua sent prioritari realitzar els tràmits i les consultes amb l'Ajuntament a través de canals no presencials, a partir del dimarts dia 2 l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) reobrirà les seves portes per atendre els alellencs i alellenques. Ho farà, però, amb determinades restriccions.

D'entrada, caldrà demanar cita prèvia enviant un correu electrònic a alella.oac@alella.cat o trucant al 93 555 23 39 o (de dilluns a divendres 8.30 a 14 h). I únicament estarà habilitada per a la gestió dels següents tràmits:
- Presentació d'instàncies i documentació en paper al registre general de l'Ajuntament o al registre per Finestreta Única.
- Emissió / revocació de certificat digital id-cat.
- Tràmits relacionats amb el padró d'habitants.

La resta de departaments de l'Ajuntament segueixen treballant i atenent de forma telemàtica i físicament segueixen tancats. Si us voleu posar en contacte amb un departament, podeu fer arribar-los arribar la vostra consulta al seu correu electrònic.

A partir del dia 23 estarà a la venda la targeta de bus T-10 social els dimarts i dijous de 9 a 10 h. El pagament s'haurà de realitzar mitjançant targeta bancària (no es podrà fer en efectiu). Aquesta targeta és únicament per al bus Alella-Masnou i el de Circumval·lació, i la poden adquirir i utilitzar menors d'edat, joves d'entre 18 i 25 anys, persones majors de 65 anys, persones aturades i persones amb diversitats físiques o sensorials.

D'altra banda, qualsevol persona que entri a les oficines ha de complir les mesures preventives dictades per l'autoritat sanitària:
- És obligatori l'ús de mascareta.
- És imprescindible disposar de la confirmació de la cita prèvia per a la realització de les gestions. 
- S'ha de mantenir en tot moment la distància de seguretat amb la persona que us atén.
- La persona amb cita prèvia ha d'entrar de forma individual i únicament es permet un acompanyant en cas que sigui imprescindible.

Per a qualsevol altre tràmit, continuen habilitats els canals no presencials que han funcionat al llarg del confinament:

- La pàgina web www.alella.cat/tramits
- El correu electrònic alella.oac@alella.cat
- El telèfon 93 555 23 39 (de dilluns a divendres 8.30 a 14 h).

Pujar al principi de la pàgina