Notícies
Publicat el 25 de maig de 202025.05.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Entrem en la fase 1 del desconfinament
Fase 1

Des d'aquest dilluns dia 25 el nostre municipi, com a integrant de la regió sanitària de Barcelona Metropolitana Nord, ha passat a la fase 1 del desconfinament arran de la pandèmia causada per la Covid-19.

La novetat més significativa respecte a la situació anterior és la possibilitat de dur a terme trobades de fins a deu persones, al domicili i a l'espai públic, a qualsevol hora, sempre que es guardi la distància de seguretat de dos metres.

També destaca el fet que les terrasses podran obrir sempre que ho facin a un cinquanta per cent de la seva capacitat i que la separació entre les taules respecti els dos metres obligats per la normativa establerta per les autoritats sanitàries.

Els comerços poden obrir sense cita prèvia, però amb una limitació de l'aforament. També ho poden fer els allotjaments turístics, llevat de les zones comunes, que s'hauran de mantenir tancades.

Per saber exactament quines són les limitacions a què estan sotmeses les diferents activitats, podeu consultar aquí les preguntes i respostes sobre les restriccions pel coronavirus en aquesta fase 1.

Novetats fase 1

Pujar al principi de la pàgina