Notícies
Publicat el 15 de maig de 202015.05.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Adrenalina de l'estiu es realitzarà en funció de l'evolució de la pandèmia
Adrenalina 2020

L'Ajuntament ha programat del 29 de juny al 17 de juliol una nova edició de l'Adrenalina de l'estiu, el casal estival per als adolescents  d'Alella. Aquest any, a causa del coronavirus, és possible que el nombre de places, la programació i l'organització del casal quedin alterats. Tot dependrà de la fase de desconfinament en la qual es trobi el municipi a l'estiu. Però, en tot cas, s'informaria dels canvis i el casal es realitzaria sota les mesures de seguretat establertes. 

El període de preinscripció del casal, adreçat aquest any als adolescents nascuts entre el 2003 i el 2007, s'ha fixat des del 18 de maig a les 10h fins al dia 28 a les 14h. Si el nombre de preinscripcions és superior a l'oferta, es farà un sorteig per assignar les places. Aquest sorteig es durà a terme el dia el 29 de maig i les inscripcions definitives, la setmana de l'1 al 5 de juny. Podeu consultar els criteris de selecció, aquí.

Cal tenir present que aquest període és de preinscripció, és a dir, omplir el formulari requerit no significar que qui s'apunti quedi automàticament inscrit al casal. Els propers dies es seguirà estudiant la viabilitat tècnica de l'activitat, en funció de l'evolució de la pandèmia pel coronavirus i dels criteris que marquin la seva realització.

Com en edicions anteriors, l'Adrenalina de l'estiu del 2020 inclourà diverses activitats perquè els més joves puguin gaudir de l'època estival no lectiva. Aquest any també s'han preparat activitats a la platja, esportives, culturals o artístiques. Però el que s'oferirà durant les tres setmanes que durarà el casal serà, sobretot, activitats lúdiques per poder compartir el temps lliure entre amics. 

Trobareu els detalls de la programació de l'Adrenalina de l'estiu 2020, el cost del casal i els criteris d'assignació de les places al web www.alella.cat/estiujove.  

Pel que fa a la preinscripció, es pot formalitzar omplint aquest formulari o a través del web www.alellajove.cat. 

Pujar al principi de la pàgina