La 45a Festa de la Verema mostra la seva imatge
Mural Festa de la Verema

Ja ha sortit al carrer la imatge de la 45a Festa de la Verema d'Alella, que enguany es farā del 4 al 14 de setembre. Aquest dijous, 27 de juny, s'ha instalˇlat a l'Empedrat del Marxant el mural amb la imatge grāfica de la festa d'enguany. La imatge és obra de l'equip de disseny Prāctica. La seva proposta ha estat la guanyadora del concurs convocat per l'Ajuntament amb el suport de l'ADG-FAD, Associaciķ de directors d'art i dissenyadors grāfics, al ser la més valorada pel jurat format per personal de l'Ajuntament, professionals del disseny i la guanyadora de l'ediciķ anterior. 

El jurat va valorar l’ús arriscat d’un disseny de tendčncia, rupturista i modern, adient per a una celebraciķ efímera. Una imatge de gran potčncia visual i iconogrāfica. També es va tenir en compte el fet de ser la proposta amb millor capacitat d’adaptaciķ a les aplicacions requerides sense posar en risc la soluciķ visual.

Enguany es van presentar al concurs de mčrits, remunerat i obert, un total de 26 d’estudis de disseny dels quals 3 (Prāctica, Artofmany i Requena Office) van ser escollits finalistes per a presentar una proposta grāfica remunerada.

Publicat el 28 de juny de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versiķ per imprimir
Plaįa de l'Ajuntament, 1, 08328 Alella
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28
alella.ajuntament@alella.cat
NIF. P0800300F
Logo SICTED
Turisme Catalunya
Logo DIBA
Costa Barcelona Maresme
Logo Consell Regulador DO Alella
Enoturisme Alella
Pujar al principi de la pāgina