X
Procés de participació de la diagnosi de la Festa Major
Notícies
Publicat el 10 de maig de 201910.05.2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El Festival d'Estiu s'obre al territori
El celler Can Roda, de Santa Maria de Martorelles, s'afegeix enguany al programa del qual ja formen part els cellers Alta Alella i Bouquet d'Alella.
Cartell FE 2019

El Festival d'Estiu fa quinze anys i s'obre al territori amb la incorporació del celler Can Roda, ubicat a Santa Maria de Martorelles. Amb aquest nou escenari, ja són tres cellers de la DO Alella —Can Roda, Alta Alella i Bouquet d'Alella— els que participen a aquest esdeveniment cultural, amb un programa doble: una proposta musical i enogastrònomica i activitats infantils i familiars. 

Del 4 al 13 de juliol

El programa serà ampli i força intens, ja que tots els espectacles es concentraran en la primera quinzena de juliol. El punt de partida serà el dijous 4 de juliol al celler d'Alta Alella, amb el concert de L'últim Indi, el nou projecte musical d'Eduard Costa, exmembre dels Amics de les Arts. L'endemà, el divendres 5 de juliol, es trasllada als Jardins de Cal Marquès, amb l'actuació de Mishima, cap de cartell d'aquesta edició. En aquest mateix escenari, el 6 de juliol reunirà, en una producció pròpia, a la Polifònica Joia amb el guitarrista i compositor Vicenç Martin i la seva Dream Big Band. La festa continua l'11 de juliol  al Parc de Can Sors amb  una suggerent proposta de la Sant Andreu Jazz Band, dirigida per Joan Chamorro. 

Les darreres cites seran a Can Roda, el 12 de juliol amb una activitat infantil i el concert de Sandra Bautista, i a Can Bouquet, on està previst finalitzar el Festival el 13 de juliol amb una proposta infantil i familiar i el concert de Halldor Mar.

El Festival en família

El programa d'enguany inclou tres propostes pensades per al públic infantil, una cadascun dels tres cellers que participen al Festival. La primera serà el 6 de juliol a les 18h al Celler de les Aus d'Alta Alella, amb els contes cantants i les cançons d'El cantallaire, un espectacle de Ferran Campabadal que convida a despertar les inquietuds musicals i creatives de tota la família. El 12 de juliol, al celler Can Roda, Santi Carcasona ens convida a compartir una sessió de Drum Circle, una activitat de percussió grupal i participativa, una experiència vivencial inclusiva, que es basa en la llibertat i l'experimentació propis del fet de tocar instruments de percussió sota el guiatge d'un facilitador. La darrera oferta pensada per a tota la família és la La città infinita, un joc constructiu, lúdic i participatiu, amb materials reciclats amb el què els infants i les seves famílies col·laboraran juntes per aconseguir una nova idea de ciutat. La cita és el 13 de juliol a partir de les 16h al celler Bouquet d'Alella. 

Alella i el vi

Alella és coneguda arreu del món pels seus vins. El municipi és cor i ànima de la Denominació d'Origen Alella i com, no podia ser d'una altra manera, aquesta particularitat també és visualitza al Festival d'Estiu d'Alella. A més de la presència de la vinya en els concerts que es fan als Jardins de Cal Marquès i als diferents cellers, el vi de la DO està present a totes les actuacions programades. Una de les característiques que diferència la nostra oferta de la resta de cicles musicals, és que després de cada espectacle, ja sigui de pagament o gratuït, oferim al públic assistent la possibilitat de tastar un dels nostres vins blancs. 

Abans i després de cada concert també s'ofereix la possiblitat de degustar els vins de la DO Alella acompanyats de les propostes gastronòmiques de diverses food trucks, a l'espai enogastronòmic. 

Les entrades es poden adquirir des del 17 de maig presencialment a l'Oficina de Turisme o per Internet des del web del Festival:  www.festivalalella.cat

 

Descarrega't el programa

Festival d'Estiu

Festival d'Estiu

Fitxer: Desplegable_FE_2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 7,21 MB

Pujar al principi de la pàgina