Notícies
Publicat el 10 de maig de 201910.05.2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Ja està disponible la Guia dels Festivals Musicals del Maresme!
El calendari d'espectacles musicals de tot l'any a la comarca es pot consultar en aquesta guia.
Guia dels Festivals Musicals del Maresme

La Guia dels Festivals del Maresme, enguany exclusivament en format online, recull totes les actuacions, festivals i espectacles musicals que es poden veure al Maresme. Es tracta d'un recurs de difusió cultural, que impulsa i gestiona cada any el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

La guia recull un total de 60 festivals de música. Entre ells, hi trobareu propostes per tots els gustos, des de música clàssica o antiga, passant per jazz i música ètnica i fins al rock, les havaneres o el cant coral.  Així, la Guia dels Festivals Musicals del Maresme 2019 recull propostes musicals de 24 municipis de la comarca, entre elles les del Festival d'Estiu i l'estades de Músics en Residència a Alella, el festival Poesia i+ a Caldes d'Estrach, ARTS d'estiu a Pineda de Mar, Festival de Jazz a Arenys de Mar, el Festival d'Havaneres de Sant Pol de Mar o el Canet Rock, a Canet de Mar, entre altres.

La guia inclou informació i calendari de cada festival, un mapa de localitzacions i la llista de festivals segons el seu gènere musical. La guia, editada en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès), serà de gran utilitat tant per maresmencs com per visitants d'arreu del territori.

El projecte ha comptat amb la col·laboració dels ajuntaments i organitzadors dels festivals dels següents municipis: Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d'Estrac, Calella, Canet de Mar, Dosrius, El Masnou, Malgrat de Mar, Mataró, Òrrius, Palafolls, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Pol de Mar, Santa Susanna, Teià, Tiana, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

Descarregueu-vos la guia en este enlace

Guia de Festivales Musicales del Maresme

Guia de Festivales Musicales del Maresme

Fitxer: fest_musicals19_ok_web.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 74
Mida: 6,88 MB

FONT: Costa de Barcelona-Maresme 

Pujar al principi de la pàgina