Portada|Educació|Espai Actiu. Escola d'Adults d'Alella
 
Versió per imprimir
Espai Actiu. Escola d'Adults d'Alella

Espai Actiu, Escola d'Adults d'Alella Curs 2014 – 2015

Més informació al telèfon 93 555 39 12 (a partir de les 18h) i a l'adreça electrònica coordinacioespaiactiu@yahoo.es.

Espai Actiu curs 2014-2015

Oferta formativa i preus dels cursos de l'Espai Actiu – Escola d'adults d'Alella

L'Espai Actiu, l'Escola d'Adults d'Alella, ja té preparada l'oferta formativa per al curs 2014-2015. El termini per realitzar les preinscripcions estarà obert del 22 al 29 de juny i les matriculacions es faran del 2 al 10 de setembre.

L'Escola d'Adults manté a la seva oferta formativa un nou curs de preparació per a les proves de nivell bàsic i nivell mitjà de l'ACTIC, el certificat acreditatiu de competències de la tecnologia de la informació i la comunicació de la Generalitat de Catalunya.

Enguany afegeix, dos cursos nous que neixen amb l'objectiu d'oferir eines de suport de tècniques d'estudi a adults que estiguin estudiant i un curs de suport orientat a la superació de la prova lliure del Graduat en educació secundària obligatòria.

Oferta formativa:

  • Curs d'informàtica orientat a la superació de la prova de ACTIC permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències TIC mitjançant una prova d'ordinador. El curs es divideix en dues parts: la primera, d'octubre a gener, es dedicarà al nivell bàsic, i la segona, de febrer a maig, al nivell mitjà. Les persones interessades poden apuntar-se a una o a les dues parts del curs, segons el seu nivell de coneixements.
  • Les classes de preparació per a la prova d'accés a cicles formatius de Grau superior està pensada per a joves a partir de 19 anys, o de 18 anys si acrediten estar en possessió del títol de tècnic relacionat amb el cicle de grau superior al qual es vol accedir.
  • El curs de preparació per a la prova d'accés a la Universitat està dirigit a majors de 25 anys  i també a majors de 45 anys que vulguin iniciar estudis universitaris. En el cas dels més grans de 45 anys, la prova consisteix en un examen de castellà, un examen de català i un examen de comentari de comentari de text. Posteriorment cal fer una entrevista a la Facultat de destí.
  • El curs de tècniques d'estudi està orientat a l'adquisició d'eines per gestionar, organitzar i memoritzar informació. L'objectiu del curs és optimitzar el temps que es dedica a l'estudi i aportar una metodologia eficient per desenvolupar les capacitats d'aprenentatge i per presentar-se als exàmens amb garanties d'aprovar. Dirigit a estudiants de secundària (majors de 16 anys), universiaries i totes aquelles persones que vulguin continar formant-se.
  • El curs de suport a la preparació per les proves lliures d'obtenció del graduat en educació secundària obligatòria (GES) està orientat per a persones majors de 18 anys interessades en obtenir el graduat en educació secundària. Cada any, el Departament d'Ensenyament convoca les proves lliures per a l'obtenció d'aquest títol en dues convocatòries. La primera és el mes de maig i la segona convocatòria és el mes de novembre. Si necessites ajuda en la preparació d'aquestes proves, pots comptar amb nosaltres! Et podem ajudar en preparar tota la prova (àmbit cientificotecnològic, àmbit social i àmbit de la comunicació) o bé algun àmbit específic.
  • També es manté l'oferta de cursos de català de nivell A, B, C i D, orientats a la preparació de les proves de català convocades per la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya. Els nivells A i B són per a nouvinguts o persones castellanoparlants que volen aprendre i practicar el català. Els nivells C i D estan adreçats a alumnes que ja tenen coneixements de la llengua i volen optar a certificats superiors. Els cursos, de 2 hores la setmana, tenen l'objectiu d'acompanyar i donar suport a l'estudi de l'alumne/a per a preparar-se per la prova oficial. Comencen a l'octubre i finalitzen aproximadament al maig. S'han programat en el següents horaris:

 

 

PREUS ESPAI ACTIU CURS 2014/15

ACTIC

Nivell bàsic ( d'octubre a gener) 150 €/curs  

Nivell mitjà (de febrer a maig) 150 €/curs

CFGS  280 €/curs

Curs d'accés a la Universitat majors de 25 anys 280 €/curs

Curs d'accés a la Universitat majors de 45 anys 175€/curs

Català Nivell A 140 €/curs

Català Nivell B 140 €/curs

Català Nivell C 140 €/curs

Català Nivell D 140 €/curs

Curs de suport a la prova lliure d'obtenció del graduat en secundària 170€/curs

Curs de tècniques d'estudi 90€/curs

 

Com fer la preinscripció?

Si esteu interessats en algun dels cursos, cal que complimenteu el full de preinscripció i el retorneu per correu electrònic educacio@alella.cat, o bé el lliureu a la regidoria d'Educació (a l'Ajuntament, de dilluns a divendres de 8.15 a 12h) o a l'Espai Actiu (a les Antigues Escoles Fabra, de dilluns a dijous, de 18 a 20h). 

Per a més informació us podeu adreçar a la regidoria d'Educació (93 555 23 39 i educacio@alella.cat) i a coordinacioespaiactiu@yahoo.es


Termini de matriculació


Del 2 al 10 de setembre, per confirmar l'interès en el curs i formalitzar la matrícula caldrà que ens feu arribar la documentació que s'especifica a la la regidoria d'Educació (a l'Ajuntament, de dilluns a divendres de 8.15 a 12h) o a l'Espai Actiu ( a les Antigues Escoles Fabra, de dilluns a dijous, de 18 a 20h). 

Pujar al principi de la pàgina